Conciërge Peter

Ik ben Peter Langelaan en werk op maandag-, dinsdagochtend en vrijdag als conciërge op IKC De Kroon
Verder combineer ik binnen Surplus deze baan op twee andere scholen met in totaal 2 dagen in Wieringerwaard op De Tweewegen en in Schagerbrug op Het Zwanenest 1 dag.
Samen met mijn echtgenote Elise wonen wij al ruim 30 jaar in Anna Paulowna, eerst samen met onze zoon Pim en dochter Anne maar na het uitvliegen van beiden lekker met zijn tweetjes. Gelukkig zijn zij wel in A.P. blijven wonen zodat wij ze regelmatig als familie samen zien en sinds februari 2021 is die uitgebreid met onze kleindochter Mila.
Schooljaar 20/21 gaf mij de kans om naast het basisonderwijs ook twee dagen te gaan werken in het voortgezet onderwijs als conciërge, door deze ervaring heb ik een keuze moeten maken tussen beiden. Het basisonderwijs met de kinderen, ouders en collega’s binnen Surplus past mij veel beter en geeft mij meer voldoening waardoor ik mij nu ook op IKC De Kroon zeer welkom en gewaardeerd voel.
Door de vele verschillende werkzaamheden als conciërge komt mijn achtergrond als timmerman zeker van pas, daarnaast helpt de ervaring door sinds 2015 werkzaam te zijn binnen Surplus daar zeker in mee. Naast het werk speelt ook de s.v. Kleine Sluis een grote rol in mijn vrije tijd o.a. als voetbal scheidsrechter, assistent scheidsrechter van het tweede zondagteam en lid van de kantinecommissie.

210819-008 210819-008